Postări

Se afișează postări din octombrie, 2014

88 dintr-un foc! la cărţi mă refer

Imagine
Cărţile si cu mine facem casă bună. Foarte bună chiar. De ieri seară şi până în prezent, în aplicaţia mea Kindle Cloud Reader (pentru PC) am 88 de cărţi, toate luate de pe Amazon. Toate în engleză.
Să vedem. Aseară am intrat pe contul meu de Amazon doar aşa, de kiki-riki-miki. În traducere, mă cam plictiseam şi am vrut să văd dacă găsesc cartea pe care o vroiam. Desigur că am găsit-o: în engleză şi spaniolă, dar la un preţ care m-a lăsat tablou. Astfel am început să navighez pe site, mai exact pe Kindle Store şi să caut diferite genuri literare.
Zis şi făcut. Am găsit diferite cărţi interesante, am căutat mai mult despre autor sau autoare şi am dat şi peste acele FREE STUFF/gratuităţi. Problema era că nu se puteau descărca. Se puteau citi numai din aplicaţia Kindle Cloud Reader, care există şi pentru calculator sau desktop. Am descărcat şi instalat aplicaţia (foarte uşor şi rapid) şi am purces la o căutare mai riguroasă.
Peste ce am dat?! Cărţi ale clasicilor, precum William Shakespeare,…

Prince Lestat is back!

Imagine
Prince Lestat este noua carte lansată de Anne Rice, al 11-lea volum al seriei Cronicile Vampirilor (seria originală cu vampiri şi preferata mea).
Acesta este coperta cărţii în engleză.annerice.com
Lumea vampirilor este iar în criză: vampirii mai în vârstă încep masacrarea celor mai tineri la comanda unei voci misterioase. Apar, din nou, flăcările care distrug vampirii, la fel cum făcea Akasha în Regina Damnaţilor (Queen of the Damned).
Ştie cineva a cui este această Voce? Doreşte un război între vampiri sau, şi mai rău, între vampiri şi oameni? Nimeni nu ştie, dar toţi îşi întorc capul sper cel ce a devenit, între timp, Prinţul Vampirilor: Lestat.
Lestat este cel care este desemnat să devină Izbăvitorul lumii vampirice. El să fie Izbăvitorul, el care nu dădea prea mare importanţă decât prietenilor lui, familiei lui vampirice. Lestat a fost întotdeauna preferatul meu (dintre bărbaţi şi vampiri) tocmai pentru că este atât de nonconformist, atît de strălucitor într-o lume a umbrelor şi a înt…

Secret Santa

Imagine
Se anunţă vremuri ... albe. Şi mă gândeam la ceva crăciunesc. La un swapp între bloggeri şi nu numai.
Regulile sunt simple: ne vom face cadouri unii altora, cadoul trebuie să fie pe tema Crăciun şi să fie handmade. Adică făcut cu mânuţele voastre.
Poate fi ceva cusut, împletit, croşetat, tricotat, tăiat şi lipit, modelat, îndoit, sculptat, pictat. În sfârşit, ceva meţterit de voi înşivă. Este ca un Secret Santa. Ceva doritori?
Poate ne mobilizăm, facem lista până pe 15 noiembrie şi, apoi, până pe 10-15 decembrie să trimitem cadourile, pentru că va dura ceva dacă sunt persoane din mai multe oraşe ale ţării.
Aştept păreri. Pupici! 

LATER EDIT: Dacă vă interesează .... sub poză, este un text. Dai un click pe "Click here to enter your link and view this Linky Tools list...", vi se deschide o altă pagină, cu formularul de înscriere, unde scrie "You are next .... Click here to enter" şi în prima căsuţă vă înscrieţi aşa cum doriţi să apară numele vostru sau titlul paginii de F…

Planuri, planuri şi iar planuri

Imagine
Ce faci când eşti dat peste cap, implicat în o mie de proiecte, la care vrei să faci totul bine şi care te încântă nespus de mult? Pe lângă faptul că eşti mamă şi soţie, fiică şi prietenă?
Păi să vă zic eu: te implici într-un alt proiect, care ţie îţi place. De ce nu? Dacă tot eşti pe val şi valul e mare...
Celelalte proiecte sunt cumva mai secretoase, dar acesta ţine strict de Crăciun. Şi blog. Şi concursuri. Dă, Doamne, să îmi iasă şi poate voi reuşi să fac fericite câteva persoane!
Stay tune for more info!

PS: Eu mă gândesc la Crăciun de la ziua mea, deja ascultăm colinde şi cântece specifice, poate-poate "lălăim" şi noi ceva pe la bunici şi prieteni pentru cadouri. Dar vroiam să vă dau un mic "hint": am deja 2 planuri gata pentru marele proiect! Yupeeee yeeey!

Ajutaţi o inimă să fie sănătoasă!

Imagine
Nu voi scrie mult. Pregătisem un alt fel de articol, dar mi-am dat seama că nu va merge. Prea plin de informaţii (dintre care unele chiar tehnice), prea lung şi cred că prea plictisitor.
Astăzi e ziua de naştere a unei bune prietene. Îi doresc sănătate. Atât! Pentru că ştiu cât a luptat şi cât luptă încă pentru ea: pentru sănătatea fiicei sale care nu a împlinit încă un an. Oana şi Ionuţ au o fiică minunată, Amalia, care suferă de o malformaţie congenitală a inimii. (Una descoperită în timpul operaţiei pentru corectarea primei malformaţii a inimii ... Mind-blowing, nu?)


Amalia e o fetiţă scumpică, cu o claie de păr negru pe care chiar ai vrea să îl împleteşti, aşa de lung este. Este veselă, mereu cu un zâmbet pe buze, chiar şi în momentele cele mai grele. Este o luptătoare şi a dovedit-o. Problema este că trebui să mai treacă încă o dată prin operaţie la inimă, şi asta pe 13 octombrie. 
Are abia 11 luni, este un boţ de fată şi deja a trecut prin mai multe decât alţii într-o viaţă. Pe…