Postări

Se afișează postări din iulie, 2014

Soţul ideal

Imagine
Terapeutul american Dr. Kelly Fanigan i-a scris o scrisoare fiicei sale, o scrisoare despre cel care va deveni, la un moment dat,soț. Iată mesajul pe care i l-a transmis fiicei sale, menit să o ajute să își găsească soțul ideal peste ani buni, în viitor:


“Draga mea,


De curând, mama ta și cu mine căutam un răspuns pe Google. Nu am apucat bine să introducem termenii căutării că Google ne-a prezentat o listă cu cele mai populare căutări din lume. Cocoțată în vârful listei era căutarea “cum să-l faci să rămână interesat de tine”.Am fost uimit. Am căutat zeci de alte articole despre cum să fii sexy, când să-i aduci o bere sau un sandwich, cum să-l faci să se simtă inteligent și superior, și m-am enervat la culme.Micuța mea, nu este, n-a fost și nu va fi niciodată treaba ta să-l faci să rămână interesat de tine.Singura responsabilitate a ta este să realizezi, adânc în sufletul tău, în acel loc de neclintit care nu poate fi zdruncinat de respingeri, pierderi sau ego, că ești o persoană intere…

Look Up and Look ....Down!

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google +1, Youtube, Reddit, Tumblr, StumbleUpon şi multe altele. Să tot alegi. Să tot navighezi printre ele, să tot pierzi timpul ... sau nu. Azi am dat peste un video "viral": Look Up! Mi-a plăcut. Apoi am găsit şi răspunsul, Look Down!
Look Up! este un video care ne mai îndeamnă să vedem culoarea cerului cu ochii noştri, nu doar de pe internet, în video sau pozele de pe Facebook sau Instagram. Să socializăm de-adevăratelea, faţă în faţă, nu pe Fb, Twitter sau mai ştiu eu ce. Să mai ieşim în natură, să nu mai fim singuri, să nu mai vorbim ca şi cum cineva chiar ar asculta. 
Poate e puţin radical, pe mine Facebook-ul chiar m-a ajutat: să cunosc oameni noi (nu zic că poţi cunoaşte un om într-o viaţă întreagă, stând unul lângă altul, dar, totuşi, e vorba de o cunoaştere), să intru în contact cu ceilalţi, mai vechi, dar de care m-am îndepărtat (viaţa te duce pe cărari separate, asta nu înseamnă că trebuie să nu mai comunici cu ei, iar I…