Postări

Se afișează postări din februarie, 2014

Blind date with a book

Imagine
Cred ca toata lumea a trecut prin fiorul intalnirilor, nu? Acea anticipatie, groaza de a face ceva ce nu trebuie, frisoanele reci si calde, palmele putin transpirate de la emotie, nervozitate, placerea de a cunoaste persoane noi. Cu atat mai mult cand este vorba despre acele intalniri "aranjate", pe neve ... sau acele "blind date"-uri.
Dar ce se intampla la un blind date cu o carte? V-ar interesa asa ceva? O carte invelita in coala alba, pe care scrie doar cateva cuvinte despre ce poti descoperi daca o alegi pe ea: suspans, drama, dragoste, mister, tradare, prietenie, descoperire de sine, descoperirea lumii, iluminare, distractie etc. Ati citi o astfel de carte fara a sti prea multe despre ea?


Bun! Si acum, motivul acestor intrebari. Luna viitoare blogul va implini un an. Stiu ca in ultima vreme nu am mai fost la fel de activa ca in primele luni, dar nici viata mea nu a mai fost la fel de agitata, plina de energie, rasete  .... si plansete uneori, de zambete, joac…

Tzanca mea

Imagine
Asa se intampla cand incepi o carte, apoi mai ai o vizita de facut, tzanca e nervoasa pentru ca ii cresc dintii si tu nu ai apucat sa termini ce ai inceput. Citesti noaptea si uite ca se face dimineata. Terminat.... sau, bine zis, terminata. Eu, nu cartea. Dar si cartea... Si tzanca. In sfarsit doarme linistita, fara plansete si altele prin pat. Si la ora asta, eu stau la calculator si rasfoiesc pozele cu ea. Asta e tanca mea :)